OVER MIJ

Rowan Robers (Warmond, 04 mei 1999) is op zijn dertiende begonnen met draaien en gebruikt hiervoor de DJ naam: DJ Rowan. Hij is een Nederlandse disjockey uit Warmond en staat nu al bekend als groot DJ talent.

Rowan's fascinatie voor muziek ontwikkelde zich op al jonge leeftijd. Zijn slaapkamerstudio werd steeds groter en is inmiddels uitgegroeid tot een aardige DJ studio. Naast zijn passie voor muziek heeft Rowan ook een grote interesse in electro en techniek. Met het geld dat Rowan tijdens zijn optredens verdiend heeft hij zelf steeds meer DJ spullen aangeschaft. Van zijn pioneer draaitafel, zijn boxen en subwoofer tot aan lasers en feestlampen.

Rowan heeft op dit moment een voorkeur voor het draaien van Deep House en Techno, maar vind ook andere muziekstijlen interessant. Hij is zich altijd aan het verdiepen in andere muziekstijlen, maar op dit moment ligt zijn passie bij de Deep House en Techno.

Rowan begon dus op zijn zolderkamer, maar wordt op dit moment als steeds vaker gevraagd om te draaien op feestjes in Warmond en omstreken. Hij is echter altijd op zoek naar nieuwe feestjes waar hij zijn DJ kunsten kan gaan vertonen. Dus geeft jij binnenkort en wil jij er zeker van zijn dat de muziek goed is: bel dan DJ Rowan!